Staja Başlama Sınavını Kazanan Adayların İşlemleri

Duyuru (Güncellenmistir.)
DETAYLAR IÇIN TIKLAYINIZ

Degerli Stajyer Adayimiz,

STAJA GIRIS SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN ODAMIZ TARAFINDAN BILDIRILECEK TARIHLERDE YAPILAN ”ZORUNLU STAJ EGITIMI”NE KATILMASI ZORUNLUDUR.

GENEL BILGI

Staja Giris Sinavini kazanan adaylardan, Her yil 01-10 Mayis /01-10-Ocak /01-10 Eylül itibariyle staj baslatmak isteyenlerin en geç ilgili aylarin 9. günü tarihine kadar SGK girisinizin yapilip, staj evraklarinizin hazirlanmasi ve isyeri evraklarinizin ilgili aylarin 11-13 günlerinde  tarihleri arasinda Odamiza getirilmesi getirilmektedir. Tatil günlerine rastlayanda takip eden ilk is günüdür. Lütfen ise giris tarihi ile Odamiza getirilecek evraklarin teslim tarihini karistirmayiniz. Sinavi kazanmis ve bir isyerinde çalismiyorsaniz sinav sonuçlarinin ilanindan itibaren 3 yil içinde is bulup staja baslamak zorundasiniz. Sinavi Kazanan adaylardan stajini baslatmak istedigi dönemde staj baslatmak isteyenlerin getirmeleri gereken isyeri evraklari ve matbu formlar odamizdan alinacaktir.

ZORUNLU EGITIMDE MATBU EVRAKLAR ODAMIZ TARAFINDAN TESLIM EDILECEKTIR.

Bilgilerinizi rica ederiz.