YMM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

KOCAELİ SMMM ODASI TARAFINDAN DÜZENLENECEK OLAN YMM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

DERS PROGRAMI

BAŞVURU FORMU

Ø     Başvuru formunu doldurarak, en geç 01 Temmuz 2016 Cuma günü mesai saati bitimine kadar 0 262 319 31 04 no’lu faksa veya info@kocaelismmmo.org.tr adresine gönderiniz.

Ø     Bu başvuru formu ile sadece ön kayıt yapılmış olacak, kesin kayıt için Kocaeli SMMM Odası tarafından sizinle iletişime geçilecektir.

Ø     Kursun başlayabilmesi için en az 17 kişinin kesin kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

Ø     Kurs kontenjanı 30 kişi ile sınırlı olup, programa kabulde başvuru sırası dikkate alınacaktır.

Ø     Kurs ücreti Kocaeli SMMM Odasına nakit olarak, banka kanalıyla ve ya Vakıfbank, Yapı Kredi World, Garanti Bonus ve ya Bonus özellikli diğer kredi kartları ile

9 taksitli olarak ödenebilir. Ödemelerin kurs başlamadan önce yapılmış olması gerekmektedir.

Ø     Kurs başlangıcı için yeterli sayının oluşması halinde, kurs ücretinin iadesi mümkün olmayacaktır.