Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi

Ocak-Aralik 2015 vergilendirme dönemi ticari, zirai veya mesleki kazançlara iliskin Yillik Gelir Vergisi Beyannamesi, Beyanname Düzenleme Programina eklenmistir. Mükelleflerin ticari, zirai veya mesleki kazanci bulunmasi durumunda, varsa diger kazançlari (GMSI, MSI, Ücret ile Diger Kazanç ve Irat) ile birlikte, Yillik Gelir Vergisi Beyannamesi ile beyanname vermesi gerekmektedir.

 

01.03.2016 - YILLIK GELIR (GMSI + MSI + ÜCRET + DKI) BEYANNAMESI;


Ocak-Aralik 2015 vergilendirme döneminde gelirleri sadece gayrimenkul sermaye iradi, menkul sermaye iradi, ücret ile diger kazanç ve iratlardan ibaret olan mükellefler için Yillik Gelir Vergisi Beyanname programi "YILLIK GELIR (GMSI + MSI+ ÜCRET+ DKI)" beyanname adi ile Beyanname Düzenleme Programina eklenmistir. Bu gelirlerinin yani sira ticari, zirai ve/veya mesleki kazanci bulunan mükellefler beyannamelerini Yillik Gelir Vergisi Beyannamesi ile vermeye devam edeceklerdir. 

 

01.03.2016 - KDV1 Beyanname Degisikligi;

KDV-1 Beyannamesinde "Tam Istisna Kapsamina Giren Islemler" tablosuna 325, 326 ve 327 tür kodlari eklenmistir. Lütfen Beyanname Düzenleme Programinizi yenileyiniz.