Yeni e-USE / e-Stajyer Eğitim Programı

Yeni e-USE / e-Stajyer Egitim Program için tiklayiniz.

 

Degerli Aday Meslek Mensuplari

Dijital teknolojinin islerimizi ve is yapma biçimlerimizi degistirmekte oldugu bir dönem yasamaktayiz. Meslegimizde danismanlik ve denetim hizmetleri agirlik kazanmakta; yetkinliklerimizle, bilgimizle, deneyimlerimizle hizmet sundugumuz is dünyasina fayda ve deger sunma misyonumuzla hizmetlerimizi çesitlendirme ve sunma sürecine girmis bulunmaktayiz.

Bu çerçevede, üyesi oldugumuz Uluslararasi Muhasebeciler Federasyonu’nun dünyada uygulanan egitim standartlari kapsaminda ülkemizde de uygulanmakta olan e-USE programinizi söz konusu gelismeler isiginda gözden geçirerek yetkinliklerinizi güçlendirmeyi hedefledik.

Hiçbir kisi veya aracin araciligina ihtiyaç duymadan; izleme sirasinda herhangi bir test, sinav, vb. kontrol mekanizmasi olmadan dogrudan izlemenizi; lisans bilgilerinizin üzerine bilgi edinmenizi saglamayi hedefledik.

Mevcut programda yer alan 42 dersi, 15 zorunlu ve 5 seçimlik ders seklinde düzenledik. Mevcut programdan ders alan arkadaslarimizin her dönemde tamamladiklari dersleri yeni programa kredilendirme ile dönüstürerek uyumlarini sagladik. Yeni programin gerekliligi olan 180 krediyi mevcut programda tamamlayan arkadaslarimiz, programi tamamlama yükümlülüklerini yerine getirmis sayilacak; eksik olanlar ise yeni programdan eksik kalan kisim kadar ders seçebileceklerdir.

Bununla birlikte, yeni programdaki derslerden ilginizi çeken oldugunda, söz konusu dersi de alabileceksiniz.

Meslegin bu degisim ve dönüsüm sürecinde yarinin meslektaslari olarak sizleri o günlere hazirlama misyonumuzla bu yeni programda basarilar diliyoruz.

 

TÜRMOB TESMER