UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE ODAMIZDA YAPILACAKTIR. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sayin , Meslek Mensubumuz

05.08.2017 tarihli ve 30145 sayili Resmi gazete’ de yayimlanarak yürürlüge giren Ceza Muhakemesinde Uzlastirma yönetmeligi m.51 uyarinca “Uzlastirmaci Egitimi” alaninda Sakarya Üniversitesi yetkilendirilmistir.

Odamizca Sakarya Üniversitesi ile  "Uzlastirmaci" Egitimi Isbirligi Protokolü yapilmistir.

UZLASTIRMACI EGITIMI IÇIN :

25 KASIM 2017 Tarihine Kadar Ön Kayit Yapilmasi Gerekmektedir.

KAYIT IÇIN: 281 82 00 / 112-113-114

Egitime kimler katilabilir?

• Hukuk Fakültesi,

• Siyasal Bilgiler Fakültesi,

• Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi,

• Isletme Fakültesi,

• Iktisat Fakültesi,

•

Yukaridaki fakültelerden (Örgün veya Açik Ögretim farki gözetmeksizin)  mezun olup asagidaki hukuk derslerinden en az ikisini almis olanlar;
Anayasa Hukuku

• Ceza Hukuku (Genel Hükümler)

• Ceza Hukuku (Özel Hükümler)

• Ceza Muhakemesi Hukuku

• Hukuk Baslangici/Hukuka Giris/Hukukun Temel Kavramlari/Temel Hukuk

• Ticaret Hukuku

• Is Hukuku/Is Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku

• Borçlar Hukuku

·         Egitim Süresi: 48 saat (36 saat teorik + 12 saat uygulama) + Ücretsiz Online Egitim

·

Uzlastirmaci Egitiminin sonunda, egitimlerini basari ile tamamlayan uzlastirmaci adaylarina egitimi tamamladiklarina dair katilim belgesi verilecektir.

·         EGITIM ÜCRETI : 1.000TL(KDV Dahil)