TÜRMOB Konkordato Komiserliği Eğitimi

TÜRMOB Konkordato Komiserligi Egitimi

TÜRMOB Konkordato Komiserligi Egitimi

 

15.03.2018 tarihinde 7101 Sayili Icra iflas Kanununda Degisiklik Yapilmasina Iliskin Kanun’un 30361 Sayili Resmi Gazetede yayinlanmasi ile iflasin ertelenmesi kurumu kaldirilmis, konkordatoya iliskin hükümler degismis ve daha etkin, islevsel hale getirilmistir.

 

Bu kapsamda 02.06.2018 tarihli 30439 Sayili Resmi Gazete ile Konkordato Komiserinin Niteliklerine ve Alacaklilar Kurulunun Zorunlu Olarak Olusturulmasina Dair Yönetmelik yayinlanmistir.

 

Konkordato ile ilgili hukuki ve mali bilgiler, basvurunun yapilmasi, sürecin isleyisi, borçlu ve alacaklilar için hukuki sonuçlar vb. konulara iliskin bilgilerin; konkordato komiseri olarak görev almak isteyen ve konkordato süreçlerinde borçlu yada alacakli yönünden danismanlik görevi yürütecek meslek mensuplarimiza aktarilabilmesi amaciyla TESMER vasitasi ile Odalarimizda yüz yüze egitim yöntemiyle  “Konkordato Komiserligi Egitimi” yapilacaktir.

 

Söz konusu egitim, 17-18 Kasim 2018 tarihinde Ankara, Istanbul ve Izmir illerinde baslatilacak olup bu iller için egitim basvurusu yazi eki Ön Basvuru Formu’nda yer alan bilgilere göre TESMER’e yapilacaktir.

 

Egitim, diger illerimizde,  en az 30 katilimcinin olusumu ile yapilacak olup katilimcilar basvurularini yazi eki Ön Basvuru Formu’nda yer alan bilgilere göre Odalarimiza yapacaklardir. Odalarimizin 30 katilimciya ulasmalarini takiben egitim taleplerini TESMER’e yazili olarak bildirmeleri sonrasinda egitim planlanacaktir.

 

Hafta sonu günlerinde (2 Gün) yapilacak olan egitime katilim ücreti, 750,00 TL + % 18 KDV (Toplam 885,00 TL) olup, katilimcilara egitim sonunda katilim belgesi verilecektir. 

 

TÜRMOB Konkordato Komiserligi Egitimi Konulu YMM ve SMMM Odalarina Gönderilen Yazi için tiklayiniz.

 

Konkordato Egitimi Basvuru Formu için tiklayiniz.