STAJYER EĞİTİMİ (e-USE)

Sayin Aday Meslek Mensubumuz

 

17/12/2020 tarihli TESMER 8. Olagan Merkez Kurulu Toplantisinda yapilan görüsmeler ve uygulamada karsilasilan hususlar çerçevesinde “Staj ve Sinavlara Iliskin Usul ve Esaslar Hakkindaki Uygulama Yönergesi”nde degisiklikler ve düzenlemeler yapilmis olup Yönerge, 01/02/2021 tarihinde uygulamaya alinmistir.

 

Yönerge ile stajyer egitiminde bulunan her egitim döneminin 4 ayda tamamlanacagi, 4 ayda tamamlanmayan her bölüm için egitim süresine 4 ay ilave edilecegi hususu ve egitim katki payinin süresinde ödenmemesi halinde yeni egitim döneminin açilmayarak egitimin bulundugu seviyede durdurulacagi düzenlenmistir.

 

Covid-19 nedeniyle staja baslama tarihlerinin tüm yila yaygin olarak uzatilmasi ve adaylarimizdan alinan geri bildirimler dikkate alinarak; stajda geçirdiginiz süre itibariyle 30 Nisan 2022 tarihi olarak duyurulan eksik egitim dönemlerinin tamamlanma ve eksik egitim katki paylarinizin ödenme süresi 31 Mayis 2022 tarihine uzatilmistir.

 

Magduriyet yasamamaniz için, stajda geçirdiginiz süre itibariyle tamamlamaniz gereken dönem sayisina, son günlere birakmadan ulasmaniz ve egitim katki paylarini ödemeniz gerekmektedir.