Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,Geçtiğimiz ay 21. Olağan Genel Kurulu’nu tamamlayarak yeni yönetimini belirleyen Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

 Serdivan  Belediye Baskani  Yusuf    Alemdar,Geçtigimiz ay 21. Olagan Genel Kurulu’nu tamamlayarak yeni yönetimini belirleyen  Sakarya  Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasini  ziyaret  etti.
 
Yeniden oda baskanligina seçilen   Selattin Çakirsoy , “Bu görevi yeni dönemimizde de üstlendik , yönetim kurulumuzla birlikte güzel bir yol izleyecegimize inaniyorum.Belediye  Baskanimiz  Yusuf  Alemdar’a  tüm üye arkadaslarim adina    hizmet ve egitim binamizin  yapimiyla  bizlere verdigi önem ve destek nedeniyle tesekkür ediyorum” diye konustu.  
 
Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarina her zaman destek olduklarini belirten Belediye Baskani Alemdar   SMMMO  egitim ve hizmet binasi  ilçemize  renk katmistir.  Oda Baskanimiz  Selattin Çakirsoy ve ekibine ayrica tesekkür ediyorum “ Muhasebe  olmadan  yasam olmaz”. Önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Sizleri kutluyor ve yeni döneminizde basarilar diliyorum” dedi.