Sakarya Üniversitesi ile Odamız ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında, eğitim konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi ile Odamiz ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi arasinda, egitim konusunda isbirligi protokolü imzalandi.

Sakarya Üniversitesi, Odamiz  ve Kocaeli SMMMO arasinda imzalanan isbirligi protokolü ile birlikte, Sakarya ve Kocaeli SMMMO’nun belirleyecegi kursiyerlere, SMMM Staja Giris Sinavina Hazirlik ve SMMM Yeterlilik Sinavi Hazirlik için uzaktan ve örgün egitim karmasi olarak hazirlanan egitim programlari Sakarya Üniversitesi ve odalar isbirligi ile  sunulacak.

24 ay süre ile geçerli olan isbirligi protokolü, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  Oda Baskanimiz  Selattin Çakirsoy ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskani Ender Senol    arasinda imzalandi.

SMMM ve Stajyer adaylari bu protokol ile birlikte  SAÜSEM bünyesinde bulunan “akademi”nin sagladigi imkanlardan da faydalanarak hem örgün hem de uzaktan egitim alma imkanina kavusarak sinavlara kendilerini daha iyi bir sekilde hazirlayabilecekler.Ayrica Sakarya Ünüversiyesi rektörü bu egitimlerde alinan derslerin yüksek lisans egitimlerinde geçerli sayilmasi için de çalisma baslattiklarini ifade ederek çok yönlü bir egitim çalismasi planlandigini ifade etmistir.