Sakarya SMMM Odası olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Halil KOCACIK Futbol turnuvasının bu yıl "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına" oynanmasına karar verilmiştir.

Değerli Üyelerimiz ve Kamuoyunun Bilgisine;

Türkiye'nin Anayasal Düzenle Teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, Milli Birlik, Beraberlik ve Bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen Silahlı Darbe teşebbüsü, Milletimizin Devletine ve Demokratik iradesine sahip çıkmasıyla önlenmiştir.

Alçak darbe girişiminde Milletimiz; Meydanlarda, Sokaklarda Canları pahasına Tankların önüne yatarak, Silahların karşısında durarak Ülkemizin Geleceğine sahip çıkmışlardır.

Bizlerde Şehitlerimize ve Gazilerimize Sahip çıkmak adına, Sakarya SMMM Odası olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Halil KOCACIK Futbol turnuvasının bu yıl "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına" oynanmasına karar vermiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile Demokrasi Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyor, Gazilerimize de Acil şifalar diliyor, Şükranlarımızı Sunuyoruz.

Saygılarımla

Ertuğrul KOCACIK
Oda Başkanı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvasına Katılım için;

Takımlarda Meslek mensuplarımız, en fazla 2 stajyer, 1 sigortalı muhasebe çalışanı yer alabilir.

Takım oluşturmanız halinde 30 Eylül 2016 tarihine kadar odamıza bildirilmesini rica ederiz.

mail: bilgi@sakaryasmmmo.org.tr  , fax: 281 82 03