Sakarya SMMM Odası olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Halil KOCACIK Futbol turnuvasının bu yıl "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına" oynanmasına karar verilmiştir.

Degerli Üyelerimiz ve Kamuoyunun Bilgisine;

Türkiye'nin Anayasal Düzenle Teminat altina alinmis demokratik kazanimlarini, Milli Birlik, Beraberlik ve Bagimsizligimizi ortadan kaldirmayi hedefleyen Silahli Darbe tesebbüsü, Milletimizin Devletine ve Demokratik iradesine sahip çikmasiyla önlenmistir.

Alçak darbe girisiminde Milletimiz; Meydanlarda, Sokaklarda Canlari pahasina Tanklarin önüne yatarak, Silahlarin karsisinda durarak Ülkemizin Gelecegine sahip çikmislardir.

Bizlerde Sehitlerimize ve Gazilerimize Sahip çikmak adina, Sakarya SMMM Odasi olarak her yil düzenlemis oldugumuz Geleneksel Halil KOCACIK Futbol turnuvasinin bu yil "15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Anisina" oynanmasina karar vermis bulunmaktayiz.

Bu vesile ile Demokrasi Sehitlerimizi Rahmet ve Minnetle aniyor, Gazilerimize de Acil sifalar diliyor, Sükranlarimizi Sunuyoruz.

Saygilarimla

Ertugrul KOCACIK
Oda Baskani

15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Turnuvasina Katilim için;

Takimlarda Meslek mensuplarimiz, en fazla 2 stajyer, 1 sigortali muhasebe çalisani yer alabilir.

Takim olusturmaniz halinde 30 Eylül 2016 tarihine kadar odamiza bildirilmesini rica ederiz.

mail: bilgi@sakaryasmmmo.org.tr  , fax: 281 82 03