SAKARYA AR-GE, GİRİŞİMCİLİK VE İNSAN KAYNAKLARI FUARI (SAGİF)

Sakarya Ar-Ge, Girisimcilik ve Insan Kaynaklari Fuari (SAGIF)

11-12-13 Mayis 2015 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi kampüs alaninda, Sakarya'da bulunan kamu kuruluslari ve sivil toplum örgütleri isbirligi ile gerçeklestirilecek olan Sakarya Ar-Ge, Girisimcilik ve Insan Kaynaklari Fuari (SAGIF'15) düzenlenecektir.

SAGIF Fuari, üniversite ögrencilerinin is dünyasiyla bulusturulmasinin yani sira is dünyasinin da kamu kurumlariyla ve ilgili STK'larla bulusmasini saglamak gibi iki önemli misyonu bulunmaktadir. Öncelikle nitelikli ögrencilerimizin is dünyasiyla bulusturulmasi dogrultusunda; ögrencilerimizin fuara katilan firma temsilcileriyle dogrudan iletisim kurmalari, ilgili alanlarda is dünyasina yönelik; çalisma kosullari, personel politikalari, sektör ve piyasa bilgileri, ise alim asamalari ve ise alinmasi planlanan çalisanlarda aranilan özellikler gibi faydali bilgiler edinmeleri; firmalarin ise kamu kurumlariyla ve STK'larla iletisim kurmalari ve aralarinda sicak bir birlikteligin olusumunu saglamak amaçlanmaktadir.

Ulusal/Uluslararasi isletmelerin isyeri temsilcileri, Farkli üniversitelerin ögrencileri ve mezunlari ile diger illerdeki üniversite ögrencileri, Is degistirmek isteyen nitelikli isgücü, Yüksekögretim seçeneklerini taniyarak kariyer planlamasi yapacak meslek seçme asamasinda bulunan tüm lise son sinif ögrencileri, is arayanlar.

Katilimlarinizi rica ederiz.

Selattin ÇAKIRSOY