Sakarya - Arge - Girişimcilik - İnsan Kaynakları Fuarı

 Saygilarimizla

Fuar Komitesi adina,

Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK

                 Dekan

  

Hedef :Eleman arayan firmalarin eleman kaynagina ulasip eleman ihtiyaçlarini gidermesi,

Kaynak: Üniversite ögrencileri, Meslek Yükekokulu, Meslek lisesi, lise ögrencileri ve diger issiz kesimlere bahse konu fuar duyurusu yapilmis olup ziyaretçi olarak ve is basvurusu yapmak üzere fuara geleceklerdir.

Hedef :Is arayan insanlarin isveren veya isveren temsilcileri ile bir araya gelip is imkanini bulmasi,

Kaynak: Fuara  98 firma katilmakta olup bahse konu firmalarin tamami is basvurusu kabul edecektir. Bununla beraber fuarda Stand açan STK’lar üyelerinin ihtiyaç duyacagi is basvurularini kabul edebilecektir.

 

Hedef :Fikri olan sahis veya firmalarin direkt olarak Kosgeb temsilcileri veya ayni dalda üretim yapan firmalar ile bir araya gelebilmesi,

Kaynak : Fikri olan sahis veya firmalarin katiliminin saglanmasi için duyurular yapilmis olup bu firmalar Kosgeb’in, STK’larin  veya firmalarin fuardaki standinda fikirlerini anlatabilecekleri ortam bulabileceklerdir.

 

Hedef :Girisimci olmak isteyen sahislarin direkt olarak Kosgeb temsilcileri ile veya ayni dalda üretim yapan firma temsilcileri ile bir araya gelebilmesi,

Kaynak : Girisimci olmak isteyen sahislarin katiliminin saglanmasi için duyurular yapilmis olup bu firmalar Kosgeb’in, STK’larin  veya firmalarin fuardaki standinda fikirlerini anlatabilecekleri ortam bulabileceklerdir.

 

Hedef :Fikri olan sahis veya firmalarin direkt olarak Kosgeb temsilcileri ile bir araya gelebilmesi,

Kaynak : Fikri olan sahis veya firmalarin katiliminin saglanmasi için duyurular yapilmis olup bu firmalar Kosgeb’in fuardaki standinda fikirlerini anlatabilecekleri ortam bulabileceklerdir.

 

Hedef : Sakarya’da faaliyet gösteren firmalarin birbirleri ile iliskilerinin güçlenmesi ve farkindaliklarinin olusmasi

Kaynak : Fuara 98firma katilmakta olup çogunlugunu sanayi ve makine sektörü olusturmaktadir. Bunlarla beraber hizmet ve danismanlik firmalarida katilmakta olup bahse konu firmalarin fuara ziyaret maksadi ile gelen firma temsilcileri ve birbirleri ile  daha yakin görüsme imkani bulacagi düsünülmüstür.