Odamızda Bayramlaşma Bayramın 2nci günü saat 11 -13 arası odamızda gerçekleşti.

Odamizda Bayramlasma  Bayramin  2nci günü  saat 11 -13 arasi odamizda gerçeklesti.

Geleneksel olarak düzenlenen  Bayramlasmaya Oda baskanimiz Selattin Çakirsoy, Büyüksehir Belediye baskan vekili Fevzi Kiliç,  Vergi Dairesi Baskani Recep Alp,Adapazari  Belediye Baskan Yardimcisi Ridvan Özüm, meclis üyeleri,AKP Adapazari Ilçe Baskani Mustafa Ak,  Adapazari MHP Ilçe Baskani Ismail Küçük, Yerel Kültür Dernegi Baskani Özgür Aygün yönetim kurulu üyeleri Meslek mensuplari katilimiyla gerçeklesti.

Oda Baskanimiz Selattin Çakirsoy  konusmasinda birlik beraberlik içinde   Kurban Bayramimizi kutlamaktayiz, herkesin  bayramini kutluyorum.  Baskanimiz  Selattin  Çakirsoy bayramlasmaya gelenlerle yakindan ilgilendi.