ODA BAŞKANI ERTUĞRUL KOCACIK'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ FUTBOL TURNUVASI MESAJI

DOSTÇA VE KARDEŞÇE BAŞLADI,
SEVGİ , SAYGI VE BİRLİKTELİK İLE SONA ERDİ.

10 EKİMDE BAŞLAYAN FUTBOL TURNUVASI 21 KASIMDA OYNANAN FİNAL MAÇLARI İLE SONA ERDİ.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU OLAN HENDEK SPORU KUTLUYOR, HENDEK Lİ MESLEK MENSUPLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

BU YIL TURNUVAYA KATILIM VE MAÇLARA GÖSTERİLEN İLGİ GERÇEKTEN MUHTEŞEMDİ.

BU ANLAMLI TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

TURNUVAYA KATILIM SAĞLAYARAK DAHA ANLAMLI HALE GETİREN VE BİZLERLE BİRLİKTE SÜREKLİ KURUMSAL İLETİŞİM HALİNDE OLDUĞUMUZ KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ MÜKELLEFLER GRUP BAŞKANLIĞI NA, SAKARYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI NA, ALİ FUAT CEBESOY VE GÜMRÜKÖNÜ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE VE SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ NE KATILIMLARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

BU ANLAMLI TURNUVANIN FİNALİNDE FARKINDALIK YARATMAK ADINA İLİMİZİN BÜROKRATLARI İLE GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZ DOSTLUK MAÇINDA BİR ARAYA GELDİLER. BİZLERİ KIRMAYARAK KATILIM SAĞLAYAN DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ VE ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ. BU GECENİN SONUNDA DOSTLUK MAÇINDA BIR ARAYA GELIP TER DÖKEN SPORCULARDAN HATIRA FORMASINA IMZALARINI RİCA ETTİK, BİZLERİ KIRMADILAR. ODAMIZIN EN GÜZEL YERİNDE SAKLAYACAĞIZ.

ANLAMLI TURNUVANIN EN BAŞINDAN SONUNA KADAR,  TURNUVANIN GÜZEL VE SORUNSUZ GEÇMESİNİ SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR VE TEBRİKLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ.

İLK OLARAK SPORTİF FAALİYETLER KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN VEYSEL AYATA VE KOMİSYON ÜYELERİNE,
YÖNETİM KURULU ÜYESİ ARKADAŞLARIMA,
TURNUVAYA SPONSOR OLAN FİRMALARIMIZA,
COLESİUM HALI SAHA SAHİBİ VE AYNI ZAMANDA ÜYEMİZ OLAN KERİM DEMİR 'E,
SAĞLIK SORUMLUSU VE AYNI ZAMANDA ÜYEMİZ OLAN İLHAN SÜLÜŞOĞLU'NA,
MÜSABAKALARI YÖNETEN HAKEM ARKADAŞLARIMIZA,
VE ODA PERSONELİMİZE.

15 TEMMUZ GECESİ YAŞANAN HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUZ. ANCAK,
TÜRKİYE'NİN ANAYASAL DÜZENLE TEMİNAT ALTINA ALINMIŞ DEMOKRATİK KAZANIMLARINI, MİLLİ BİRLİK, BERABERLİK VE BAĞIMSIZLIĞIMIZI ORTADAN KALDIRMAYI HEDEFLEYEN SİLAHLI DARBE TEŞEBBÜSÜ, MİLLETİMİZİN DEVLETİNE VE VE DEMOKRATİK İRADESİNE SAHİP ÇIKMASIYLA ÖNLENMİŞTİR.

ALÇAK DARBE GİRİŞİMİNDE MİLLETİMİZ; MEYDANLARDA, SOKAKLARDA CANLARI PAHASINA TANKLARIN ÖNÜNE YATARAK, SİLAHLARIN KARŞISINDA DURARAK ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMIŞLARDIR.

BİZLERDE ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ADINA, SAKARYA SMMM ODASI OLARAK HER YIL DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ GELENEKSEL HALİL KOCACIK FUTBOL TURNUVASINI BU YIL "15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANISINA" OYNAMIŞ BULUNMAKTAYIZ. MİLLET OLARAK KENDİLERİNE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ.

BU VESİLE İLE DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ BIR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYOR, GAZİLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLİYOR, ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

SAYGILARIMLA

ERTUĞRUL KOCACIK