“Muhasebe ve Finans Mesleğinde Eğitim Teknolojileri” Anketi

 

Anket Için Tiklayiniz

 

Kisaca “EdTech” olarak ifade edilen egitim teknolojileri, günümüzde genis bir yelpazede sundugu olanaklar sayesinde muhasebe ve finans alanindaki akademik ve mesleki egitimi hizli ve etkin hale getirmistir.

Egitim teknolojileri (EdTech), günümüzde, egitim-ögrenme ve/veya degerlendirme için bilgisayar veya yazilim destekli teknolojilerin kullanimi anlamina gelmektedir. EdTech, çevrimiçi egitimlerden çevrimiçi degerlendirme yöntemlerine, egitimlerde sanal gerçekligin kullanilmasindan kisisellestirilmis, simülasyonlu, dinamik ögrenme ortamlari olusturan ders kayitlarina ve ögrenme materyallerine, yapay zekaya (AI), artirilmis ve sanal gerçeklige (AR, VR) dek uzanan genis bir yelpazede akademik ve mesleki egitimlerin hizli ve etkin hale gelmesine vesile olan egitim teknolojilerinin tamamidir.

ACCA’in online egitim platformu edX ile ortaklasa gerçeklestirdigi “Muhasebe ve Finans Mesleginde Egitim Teknolojileri” isimli online küresel anket çalismasinda, egitim teknolojilerinin muhasebe ve finans alanindaki kariyer gelisimini nasil hizlandirip kuvvetlendirdigi ele alinmaktadir.

 

Siz degerli TÜRMOB üyelerinin ve stajyerlerinin görüslerine de yer verilecek olan ACCA’in anketine Türkçe olarak bu linkten 9 Mayis Pazartesi tarihine kadar erisim saglayabilirsiniz.

 

Tamamlanmasi yaklasik olarak 10 dakika süren bu küresel online ankete katilanlarin kimlik ve iletisim bilgileri istekleri dahilinde anonim olarak kalacaktir. Anket çalismasinin sonucunda ortaya çikacak küresel arastirma raporu ACCA tarafindan Eylül ayinda yayinlanacaktir.

Ankete katildiginiz için tesekkür ederiz.