Kurumlar Vergisi ve Türk Ticaret Kanunu semineri YMM Dr. Ahmet Kavak’ın sunumu ile Odamız Halil Kocacık Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kurumlar Vergisi ,Türk Ticaret Kanunu semineri  YMM  Dr. Ahmet Kavak’in sunumu ile Odamiz Halil Kocacik  Konferans Salonunda gerçeklesti.

 Seminer Öncesi konusma yapan Oda Baskanimiz Selattin Çakirsoy,  Meslegimiz her gecen gün  daha   iyi icra  edebilmemiz için egitimlere  katilmamiz  gerekmektedir.   Bagimsiz denetimler için TÜRMOB   ve Odamiz  tarafindan  düzenlenen  72 saatlik  bagimsiz denetim  egitimine   436  üyemizin   çogunluk katilimiyla  tamamladik.

 Simdi ise  26 Aralik 2012 tarihinden itibaren   basvurular 31.12.2014  e kadar   Bagimsiz denetçilige   Serbest Muhasebeci Mali Müsavir olmaya hak kazanan 15 yillik mesleki tecrübeye sahip olanlar  www.kgk.sakarya.edu.tr   adresinden basvuru   yapabilecektir.  Kurumlar  Vergisi ve Türk Ticaret Kanunu  Semineri sunumu  yapacak olan  YMM Dr. Ahmet  Kavak’a  ve sizlere katiliminizdan dolayi tesekkür ediyorum dedi.

 YMM.Ahmet Kavak    Kurumlar vergisi ve  Türk Ticaret Kanunu hakkinda detayli bilgiler  vererek soru ve cevap bölümüne  gecerek  seminer tamamlandi .

 

Daha sonra    Sanayii ve Teknoloji Il Müdürlügü  yetkilisi Mustafa  Aydin, 2012  yillik  isletme  cetveli  bilgilerinin, 2013  yili nisan  ayi sonuna kadar sistemden verilmesi  gerektigini yillik  isletme cetveli girisleri yapilmadan önce sanayi sicil  bilgi sistemi üzerinden firma bilgilerinin ve kapasite  raporlarinin girilmesi ve müdürlügümüz tarafindan onaylanmasi gerekmektedir dedi