Kamu Gözetim Kurumunca Bagımsız denetim Belgesi Alan 59 meslek mensubuna mühür ve Beratları Odamız Halil Kocacık Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi

Kamu Gözetim Kurumundan Bagimsiz Denetim Belgesi Alan 59     meslek mensubuna  mühür ve Beratlari  Odamiz Halil Kocacik Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Oda Baskan Vekilimiz Ertugrul KOCACIK   törende yaptigi    konusmasinda Sakarya  Üniversitesi ve Kamu Gözetimi Muhasebe ve  Denetim Standartlari Kurumu isbirliginde neslek mensuplarina yönelik ‘Kamu Gözetim Kurumu Bagimsiz Denetim Geçis Süreci Egitimi’ programi düzenlenmisti.   Söz konusu egitimle belgelerini alan   üyelerimize mesleki çalismalarinda ve bagimsiz denetçi görevlerinde basarilar diliyorum dedi. Programa katilan odamizin üyeleri  birlikte  59  Bagimsiz Denetçi düzenlenen törende mühür ve beratlarini aldilar   Törene  Vergi Dairesi Baskani  Recep Alp ,Kamu Gözetimi Kurumu Yetkilileri, Oda Yönetimi ve meslek mensuplari katilmislardir.