İŞLETME TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM)

SAKARYA ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜGÜ
ILE
SAKARYA SERBEST MUHASEBECI MALI MÜSAVIRLER ODASI ARASINDA ISLETME TEZSIZ YÜKSEK LISANS UZAKTAN EGITIM PROGRAMI, ORTAK HIZMET PROJESI VE ISBIRLIGI PROTOKOLÜ

Basvuru Sartlari

1)    Hukuk, iktisat, maliye, isletme, muhasebe, bankacilik, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarinda egitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya denkligi Yüksekögretim Kurumunca tasdik edilmis yabanci yüksekögretim kurumlarindan en az lisans seviyesinde mezun olmak.

2)    SMMM meslegi icra etmek, SMMM stajyeri olmak, SMMM seçilmis mensubu olmak

Degerlendirme Süreci

1)    Tezsiz Yüksek Lisans programina basvuranlar arasinda basari degerlendirme notuna göre siralama yapilacaktir.

2)    Kontenjan dahilinde kalan aday isimleri kesin kayit yaptirmalari için Enstitü internet sayfasindan ve Sakarya SMMMO sayfasindan ilan edilecektir.

3)    Asil listeden kontenjan dolmadigi takdirde ilan edilen gün ve saatte, yedek listeden basari siralamasina göre kayit alinacaktir

Kesin Kayitta Istenecek Belgeler

1)  Diploma/Çikis Belgesi asli veya mezun olunan üniversite tarafindan onayli fotokopisi, (aslinin ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafindan onaylanir veya noter onayli)

2)  Not Durum Belgesi asli veya mezun olunan üniversite tarafindan onayli fotokopisi, (aslinin ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafindan onaylanir veya noter onayli)

3)  3 adet fotograf

4)  Nüfus Cüzdan fotokopisi

5)  Askerlik Son Durum Belgesi (son 1 ay içerisinde )

6)  25 TL' lik Posta pulu

7)  Meslek Mensuplari Için Faaliyet Belgesi

8)  Stajyerler için Odamiz TESMER Subesinden yazi.

9)  Dönem basina 1.750 TL ücret (Banka Dekontu Asli(Taksitlendirme yapilamayacaktir.)

EGITIM 3 DÖNEM 1,5 YIL SÜRECEKTIR.

Banka Bilgileri:

Sakarya SMMM Odasi

Garanti Bankasi  IBAN         : Adapazari Subesi                :TR92 0006 2000 3330 0006 2984 23
Vakifbank IBAN                  : Adapazari Subesi                :TR21 0001 5001 5800 7285 6071 93
Türkiye Is Bank                  : Serdivan Subesi                  :TR17 0006 4000 0012  0030 0944 86

NOT:  24 TEMMUZ 2015 CUMA GÜNÜNE KADAR EVRAKLARIN ODAMIZA TESLIM EDILMESI GEREKMEKTEDIR.

(EKSIK EVRAKLI BASVURU KABUL EDILMEYECEKTIR)