Geyve Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü öğrencilerine Muhasebe Mesleği anlatıldı.

Geyve Meslek    Yüksek Okulu  Muhasebe Bölümü ögrencilerine Muhasebe Meslegi  anlatildi.

 Odamiz  Halil Konfernas Salonunda düzenlenen   programda  Geyve Meslek Yüksek  Okulu Müdürü Prof Dr. Ahmet Vecdi Can, ögretim görevlileri, Tesmer ve oda  Baskanimiz, Selattin Çakirsoy, Tesmer yönetim kurulu üyeleri, Turgay Çetiner ve Ersin Ellidokuz   Muhasebe  Meslegi hakkinda   bilgi verdi.

 Oda  Baskanmiz  Selattin Çakirsoy, konusmasinda  Her zaman   meslegimizle ilgili egitim kurumlariyla birlikte   çalismalarimiza devam ediyoruz. Amacimiz Muhasebe Meslegimize nitelikli  ara elaman yetistirmede    Meslek  Lisesi Üniversite  Muhasebe Bölüm  ögrencilerimiz,  Muhasebe bürolarimizda  stajyer   egitimini alarak  ögrenmelerine yardimci oluyoruz dedi.

  Geyve Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof.Dr. Ahmet Vecdi Can,   okulumuza, ögrencilerimize   gösterdikleri ilgiden dolayi   Oda  Baskanimiz Selattin Çakirsoy ve ekibine  tesekkür ediyorum,Okulumuz ve Oda arasinda ikili iliskilerimiz neticesinde ögrencilerimize      okul mezuniyeti sonrasi  saglikli egitim  alarak   ise girmelerine  faydali oluyoruz dedi.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, ve Sakarya Üniversitesi  Genel Sekreterliginden Tansel Cavit Kulak, 3+1  Egitim sisteminde katki saglamak için ne yapabiliriz diye düsündük Sakarya Üniversitesi rektörlügü izin  alarak  egitim programini baslattik. Üniversite bünyesinde  16  Meslek yüksek okulu kapsamaktadir dedi.

 Daha sonra   Tesmer Yönetim Kurulu sekreteri   Ersin Ellidokuz, Muhasebe mesleginin tüm ayrintilarini  slayt sunumu yaparak, anlatarak soru- cevaba gecildi.