E BİRLİK SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYE SİCİL BELGESİ VE FAALİYET BELGESİNİ ELEKTRONİK İMZALI OLARAK ALABİLİRSİNİZ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Degerli  Üyemiz,

E-Birlik sistemi üzerinde yapilan düzenleme ile birlikte, Oda Sicil ve Faaliyet Belgesini Odamiza gelmeden elektronik imzali olarak hizli bir sekilde alabilirsiniz.

E-Birlik sisteminde bulunan “BASVURULAR” menüsünden “Diger Basvurular” sekmesine girerek  “Basvuruyu Baslat” butonuna basarak Oda Sicil ve Faaliyet Belgesi Talebinde bulunabilir, elektronik imzali olarak hazirlanan belgenizi “Mesleki Belgeler” menüsünden alabilirsiniz.

5070 Sayili Elektronik Imza Kanunu, elektronik imzanin islak imza ile ayni hukuki sonucu doguracagini belirtir. Bu kanunun sagladigi kolaylik, ilgili belgelerin Odamiz tarafindan elektronik olarak imzalanarak size dijital ortamda iletilmesini sagliyor olmasidir.

Bilgilerinizi rica eder, çalismalarinizda kolayliklar dileriz.

Ertugrul KOCACIK

ODA BASKANI