Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Sanayi envanter bilgileri Hakkında odamıza gelen yazı

SAKARYA SERBEST MUHASEBECI

MALI MÜSAVIRLER ODASI BASKANLIGINA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanligimiz tarafindan Ülkemizin Sanayi envanter bilgileri çikarilmaktadir.

Bu kapsamda Maliye Bakanligindan alinan firma bilgileri ekte sunulmustur. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi kayitlarindaki firma bilgilerinin güncellenmesi veya bilgiler eksikse tamamlanmasi ileride dogabilecek cezai yaptirimlarin önlenmesi açisindan önem arz etmektedir.

Bu nedenle Mükelleflerinize ait bilgilerin ekteki Firma Faaliyet Tespit formuna doldurularak en geç 04.10.2013 tarihine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügüne elden birakilmasi gerekmektedir.

Konu ile ilgili danismak istediginiz konularda Il Müdürlügümüzden bilgi alabilirsiniz.

Tüm Üyelerinize önemle duyurulur.

SAKARYA BILIM, SANAYI VE TEKNOLOJI IL MÜDÜRLÜGÜ

BILGI IÇIN