ARALIK 2014 STAJA GİRİŞ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

ARALIK 2014 STAJA GIRIS BASVURULARI IÇIN TIKLAYINIZ.

TEOS SISTEM ÜZERINDEN KAYIT  YAPILACAK, ÖDEMELER TAMAMLANACAK VE EVRAKLAR HAZIRLANDIKTAN SONRA ODAMIZA 26 ARALIK 2014 TARIHINE KADAR SAHSEN BASVURUDA BULUNULACAKTIR.

EKSIK EVRAKLI ISLEM YAPILAMAZ.

STAJ BEDELLERI

STAJ DOSYA VE BASVURU BEDELI  : 960.00 TL.

T.Is Bankasi Dikmen/Ankara Subesi 487 239
lng Bankasi Ulus/Ankara Subesi 361 0591

STAJA BASLAMA SINAV BEDELI : 150.00 TL.

T.Is Bankasi Dikmen/Ankara Subesi 487 286

STAJ  VE DOSYA BEDELI (ODAYA)  :  300.00 TL

TAJ BASVURUSU EVRAK LISTESI VE BEDELLER

STAJ BASVURU DOSYASI (ILK BASVURU)

KISISEL EVRAKLAR

1)  3 Adet fotograf ( Staja Baslama Degerlendirmesi Basvuru Formuna yapistirilacak fotograf son 6 ay içinde çekilmis olup, adayin kolaylikla taninmasina yardimci olacak nitelikte

olmasi gerekmektedir.

2) Onayli Nüfus Cüzdani Örnegi ( Noter )
    (T.C Kimlik numarasi nüfus cüzdani üzerinde yazmiyorsa internet çiktisi getirilecek)
3) Taahhütname odada doldurulacaktir.

4) Noter Onayli Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi
5) Cumhuriyet Savciligindan Adli Sicil Belgesi Resmi Kurum için (Adli Sicil kaydi olanlardan mahkeme karari fotokopisi)
    (Adli Sicil Formunu internetten veya basvuru yaptiginiz Odadan almaniz gerekiyor.)
6) Asagidaki bedellere ait banka dekontlarinin asillari
7) Staj Dosyasinin 1.sayfasindaki form ( Staj Basvuru formu eksiksiz doldurulacaktir.)
8) Staja Baslama Degerlendirmesine Basvurular Web sayfasi üzerinden matbu form doldurularak
    yapilacaktir. Aday Web sayfasi üzerinden doldurmus oldugu sinav basvuru formunun bir örnegini
    yazicidan alarak; fotograf yapistirildiktan sonra, sinav harci dekontunu ve Nüfus Cüzdan Fotokopisini
    ekleyerek Odaya teslim edecektir.

Staja Baslama Degerlendirmesi Basvuru formunu doldurmak için

https://teosweb.tesmer.org.tr internet adresine girerek matbu formda yer alan bilgiler dogru ve eksiksiz doldurulup onaylandiktan sonra internet çiktisi alinacaktir. Formdaki bilgiler tamamlanip, onaylandiktan sonra form üzerinde hiçbir degisiklik yapilamayacaktir. Bu nedenle adaylar bilgilerini dikkatlice doldurmalari gerekmektedir.

DUYURULUR.

SAKARYA SMMM ODASI TESMER SUBESI