21. OLAĞAN GENEL KURULU ve RESMİ OLMAYAN SEÇİM SONUÇLARI,

21 .(Seçimli)Olagan Genel Kurulumuz, 18 Mayis Cumartesi Günü Odamiz Halil Kocacik Konferans Salonunda gerçeklesti.

Genel Kurul’a  CHP Sakarya Milletvekili, Engin Özkoç, MHP  Sakarya Milletvekili, Prof Dr Münür  Kutluata,  Baro Baskani  Recep Hacieyüpoglu, Büyüksehir Belediye Baskani  Zeki Toçoglu,  Vergi Dairesi  Baskani  Recep Alp,  Türkiye  Firincilar Federasyonu Baskani  Halil Ibrahim Balci, DSP Pari Meclis Üyesi  Necati   Eker, AKP Adapazari Ilçe Baskani  Mustafa AK, Kocaeli SMMMO Baskani  Ender Senol, Düzce SMMMO  Baskani Kudret  Tas, SATSO  Baskani Mahmut Kösemusul, SESOB Baskani Hasan  Alisan,Ziraat  Odasi Baskani  Hamdi Senoglu,Insaat Odasi Baskani  Hüsnü Gürpinar, siyasi parti  temsilcileri, davetliler, Daire müdürleri ve  üyelerimiz  katildi.

Divan Baskanligi’na TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi YMM Sinan Aydin, Divan Baskan Yardimciligi'na  Saban Koludra, Divan Üyeliklerine Ismail Ergül ve Sevcan Dalkiran seçilmesi ile  Saygi  durusu ve Istiklal Marsi okunmasi ardindan  açilis konusmasini Oda Baskanimiz  Selattin Çakirsoy  yapti.

Oda Baskanimiz, Selattin Çakirsoy yaptigi konusmasi   Degerli  Milletvekillerim, Büyüksehir Belediye Baskanim, Oda  Baskanlarim, Vergi   Dairesi Baskanim, Daire müdürlerim, siyasi Parti Temsilcilerim, Degerli Basin Degerli  Meslektaslarim,Sizleri 21. Genel kurul toplantimizda görmekten duydugum mutlulugu ifade ederek,saygi ve sevgi ile selamliyorum hepiniz hosgeldiniz

21 olagan Genel kurulumuzun meslegimize, odamiza, ilimize ve Ülkemize hayirli olmasini ve Aday olan arkadaslarima çalismalarinda basarilar  diliyorum dedi

Yönetim ve denetim kurullarinin ayri ayri aklanmasi ve bütçe önerisinin görüsülüp karara baglanmasinin ardindan 21. Olagan Kongremiz gündem maddeleri  üzerinde  görüsülmesiyle genel kurulu toplantisi  tamamlandi.

19 Mayis  Pazar günü  saat: 09-17.00 arasi   Yönetim ,Denetim Disiplin kurulu ve Birlik Delege seçimleri yapildi.

21. OLAGAN  GENEL KURULU  RESMI  OLMAYAN   SEÇIM  SONUÇLARI,

HAZIRUN  SAYISI: 758

KATILIM  SAYISI :  624

LIDER  ÇALISMA  GRUBU  ALDIGI  OY MESLEKTE  BIRLIK  GRUBU ALDIGI OY MESLEKTE VIZYON GRUBU ALIDIGI OY