2016/2. DÖNEM STAJ BAŞVURUSU EVRAK LİSTESİ VE BEDELLER (İLK BAŞVURU)

 

 

 

31 Mart 2016
Persembe

STAJ BASVURUSU EVRAK LISTESI VE BEDELLER
(ILK BASVURU)

SINAV TARIHI       : 11 Haziran 2016 Cumartesi
BASVURULAR     : 01 - 27 Nisan 2016 tarihleri arasinda !

Ilk kez staj dosyasi açtiracak olanlar 27 Nisan Çarsamba gününe kadar evraklarini eksiksiz odaya teslim etmelidirler.

(Staj Basvurulari için Staja Baslama Degerlendirmesi Ankara Üniversitesi tarafindan Ankara ve Istanbul’da yapilacaktir.)

HAZIRLANACAK KISISEL EVRAK LISTESI

1) 3 Adet fotograf ( Staja Baslama Degerlendirmesi Basvuru Formuna yapistirilacak fotograf son 6 ay içinde çekilmis olup, adayin kolaylikla taninmasina yardimci olacak nitelikte olmasi gerekmektedir.

2) Kaymakamliktan Onayli Nüfus Cüzdani Örnegi veya Noter onayli kimlik sureti ) (T.C Kimlik numarasi nüfus cüzdani üzerinde yazmiyorsa internet çiktisi getirilecek)

3) Ikametgah bilgileri NVI sorgulama ile eslesmelidir, aksi halde kayit islemlerinde sorun olmaktadir.

4) Noter Onayli Diploma veya Noter onayli Geçici Mezuniyet Belgesi

5) Cumhuriyet Savciligindan Resmi Kurum için Adli Sicil Belgesi (Adli Sicil kaydi olanlardan mahkeme karari fotokopisi) (Adli Sicil Formunu resmi kurum seçenegini kullanarak e-devletten alabilirsiniz.)

6) Asagidaki bedellere ait banka dekontlarinin asillari.

 
7) Staj Dosyasinin 1.sayfasindaki form ( Staj Basvuru formu eksiksiz doldurulacaktir.)(TÜM BELGE VE EVRAKLARINIZI HAZIRLAYIP ODAYA BASVURDUGUNUZDA ODA TARAFINDAN VERILECEKTIR.)

8) Staja Baslama Degerlendirmesine Basvurular Web sayfasi üzerinden matbu form doldurularak yapilacaktir. Aday Web sayfasi üzerinden doldurmus oldugu sinav basvuru formunun bir örnegini yazicidan alarak; fotograf yapistirildiktan sonra, sinav harci dekontunu ve Nüfus Cüzdan Fotokopisini ekleyerek Odaya teslim edecektir.


Staja Baslama Degerlendirmesi Basvuru formunu doldurmak için:

https://teosweb.tesmer.org.tr internet adresine girerek matbu formda yer alan bilgiler dogru ve eksiksiz doldurulup onaylandiktan sonra internet çiktisi alinacaktir. Formdaki bilgiler tamamlanip, onaylandiktan sonra form üzerinde hiçbir degisiklik yapilamayacaktir. Bu nedenle adaylar bilgilerini dikkatlice doldurmalari gerekmektedir.

DETAYLI BILGI IÇIN TIKLAYINIZ


2016/1. Dönemde yapilacak sinavdan itibaren yeni dosya açtirarak basvuru yapacak adaylar yabanci dil sinavindan sorumlu olacaklardir.

2016/1. Döneminden önce sinav dosyasi açtirmis ve sinav süresi devam edenler yabanci dil sinavindan sorumlu olmayacaklardir.
 
Yabanci dilden sorumlu olmadiklari halde yabanci dil sinavini tercih edenler, dosyalari kapanana kadar yabanci dil sinavina katilacaklardir.

Yabanci dilden sinava katilacak adaylar; Ingilizce, Almanca veya Fransizca dillerinden birini tercih edeceklerdir. Bu seçtikleri yabanci dil, dosyalari süresince geçerli olacaktir. Degisiklik yapilamayacaktir.
 
STAJ BEDELLERI:

STAJ DOSYA VE BASVURU BEDELI : 1000.00 TL
T.Is Bankasi Dikmen/Ankara Subesi 487 239
Halkbank Yenisehir / Ankara Subesi * 16000 140

STAJA BASLAMA SINAV BEDELI : 170.00 TL
T.Is Bankasi Dikmen/Ankara Subesi 487 286

STAJ VE DOSYA BEDELI (ODAYA) : 300.00 TL


NOT: Basvurular için https://teosweb.tesmer.org.tr

IRTIBAT TELEFONLARI :
SAKARYA SMMM ODASI TESMER SUBESI 0 264 281 82 00 (PBX) DAHILI : 114