Odamız tarafından Vergi Dairesi Müdürleri STK Başkanları, Oda Kurulları ve Odamız İlçe temsilcilerine iftar verildi.

Tuna tan tesislerine gereçklesen Iftar Yemegine  Vergi Dairesi Baskani  Recep Alp,  Gümrük önü Vergi Dairesi Müdürü,  Hasan Erdogan, Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesi Müdürü Ümran Çelenk,  SGK  Il Müdür  yardimcilari ,SESOB  Baskani Hasan  ALISAN, Ilimizdeki  Yeminli Mali müsavirler, Oda kurullarimiz, Birlik Delegelerimiz,ilçe temsilcilerimiz,  katildi.

Oda Baskanimiz  Selattin Çakirsoy,  konusmasinda   bu  yil    Odamizla ile ilisigi olan Resmi Kurum  temsilcileri  ile düzenlemis oldugumuz Iftarimiza hosgeldiniz  katilan herkese tesekkür ediyorum.. herkese bereketli ramazanlar diliyorum  dedi