Odamız Bahçesinde Aşure ikramı yapıldı.

Odamizin bahçesinde  üyelerimizin katilimyla  asure ikrami yapildi.

Oda  Baskanimiz  Selattin Çakirsoy   gelen  üye ve misafirlere   kendi elleriyle asure   ikrami  yaparken  konusmasinda “Islam cografyasi adina büyük anlam teskil eden bir ay içerisindeyiz. Bildigimiz üzere Muharrem ayi Allah katinda yilin birinci ayidir. Islam tarihimizi yokladigimizda Hz. Eyyub’un hastaliklarinin iyilesmesi, Hz. Musa’nin Kizildeniz'den geçip Israilogullari'ni Firavun'dan kurtarmasi, Hz. Yunus’un baligin karnindan çikmasi, Hz. Isa'nin dogumu ve ölümden kurtarilip göge yükseltilmesi gibi insanoglunun akil sinirlarini geçen birçok mucizevî olay bu ayda yasandi.

Bizde yasatilan asure dagitimi kültürüne eslik etmek için  üyelerimize  Odamiz  olarak organizasyon düzenledik,üyelerimiz  katilim sergiledi. Allah birlik ve beraberligimizi daim eylesin. Ben öncelikle Muharrem ayinin tüm Islam âlemine ve mali müsavir arkadaslarimiza  hayirlara vesile olmasini diliyorum. dedi