İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Türkiye Muhasebe Denetim Sempozyumu, Antalya da yapıldı.

Istanbul Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi (ISMMMO) tarafindan bu yil 11'incisi düzenlenen Uluslararasi Türkiye Muhasebe Denetim Sempozyumu, Antalya da yapildi

 

26- 30 Kasim tarihleri arasinda gerçeklestirilecek sempozyuma TÜRMOB Genel Baskani Nail Sanli, ISMMMO Baskani Nail Sanli ,Oda  Baskanimiz Selattin Çakirsoy, Oda Baskan yardimcimiz Ertugrul  Kocacik, Üyelerimiz,SMMMO baskanlari  yöneticileri   katildi.

 
 Sempozyumda, yeni ekonomik düzende muhasebe denetiminin gelisiminde yeni trendler, bilgi toplumunda muhasebe denetimi, Türkiye'de bagimsiz denetim anlayisi ve beklentileri, küçük ve orta büyüklükte muhasebecilerin hizmet gelistirme ve kalite yaklasimi, denetimde yaratilan katma degerin artirilmasi ve bagimsiz denetimde güven tesisiyle kamu gözetimi basliklari altinda oturumlar yapildi.
 
 Sempozyumda konusan TÜRMOB Baskani Nail Sanli, sempozyumda muhasebe denetiminde yasanan gelismeler ve beklentilerin görüsülerek tartisilacagini söyledi. Basta denetim konusu olmak üzere e-devlet uygulamalari, hizmet gelistirme, kalite yaklasimi, bagimsiz inceleme, katma degerin artirilmasi gibi birçok konunun görüsülecegini kaydeden Nail Sanli, "Hep birlikte yarattigimiz gücü denetimle devlestirebiliriz" dedi.
 
 Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in prim borcundan dolayi emekli olamayan esnaflarin kredi destegiyle emekli olabilmesine iliskin açiklamalarini hatirlatan Nail Sanli, "Bu güzel bir gelisme. Bizler de bu tür seminerlerle sektörümüze yenilikler katacagiz. Ankara Üniversitesi ile yaptigimiz anlasmayla da üyelerimize egitimler verilecek" diye konustu.