Odamızın katılmış olduğu Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF) düzenlenen törenle açıldı.

Sakarya Ar-Ge, Girisimcilik ve Insan Kaynaklari Fuari (SAGIF) düzenlenen törenle açildi. SAÜ tarafindan organize edilen ve isçi ile isverenleri bir araya getiren fuarda 108 stant kuruldu.

 

 Odamizin   katilmis oldugu Sakarya'nin isgücü arz ve talebini eslestirmek, isçi ve isverenleri bir araya getirerek istihdami desteklemek amacina yönelik, Sakarya’da ilk defa Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleskesi Konser Alani’nda “Is-sizi ariyor” sloganiyla düzenlenen fuarin açilisi yapildi.

Fuarin açilisi nedeniyle düzenlenen törene, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  Oda Baskanimiz Selattin Çakirsoy STK Temsilcileri ve ögretim görevlileri katildi.

 

16 Mayis’ta sona erecek fuarla ilgili bilgi veren Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, “Üniversitemizde ilk defa düzenlenen fuarin amaci mezun olan ögrencilerimize is istihdami saglamak. Biz isi bu fuarla ögrencilerimizin ayagina kadar getirdik. Bundan sonra da daha güzel noktalara gidecegiz. Fuar süresince hedefimiz bin kisilik istihdam saglamak” dedi.

Fuari gezen   Sakarya  valisi  Mustafa Büyük , SAÜ rektörü Muzaffer   Elmas katilimcilar  ögrenciler,  Oda baskanimiz  Selattin Çakirsoy dan  standimiz hakkinda   is konusunda bilgi aldi.