Staja Başlama Sınavını Kazanan Adayların Getirmesi Gereken Evraklar

Duyuru (Güncellenmistir.)
DETAYLAR IÇIN TIKLAYINIZ

Degerli Stajyer Adayimiz,

STAJA GIRIS SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN ODAMIZ TARAFINDAN BILDIRILECEK TARIHLERDE YAPILAN ”ZORUNLU STAJ EGITIMI”NE KATILMASI ZORUNLUDUR.

GENEL BILGI

Staja Giris Sinavini kazanan adaylardan, Her yil 01-10 Mayis /01-10-Ocak /01-10 Eylül itibariyle staj baslatmak isteyenlerin en geç ilgili aylarin 9. günü tarihine kadar SGK girisinizin yapilip, staj evraklarinizin hazirlanmasi ve isyeri evraklarinizin ilgili aylarin 11-13 günlerinde tarihleri arasinda Odamiza getirilmesi getirilmektedir. Tatil günlerine rastlayanda takip eden ilk is günüdür. Lütfen ise giris tarihi ile Odamiza getirilecek evraklarin teslim tarihini karistirmayiniz. Sinavi kazanmis ve bir isyerinde çalismiyorsaniz sinav sonuçlarinin ilanindan itibaren 3 yil içinde is bulup staja baslamak zorundasiniz. Sinavi Kazanan adaylardan stajini baslatmak istedigi dönemde staj baslatmak isteyenlerin getirmeleri gereken isyeri evraklari ve matbu formlar odamizdan alinacaktir.

ZORUNLU EGITIMDE MATBU EVRAKLAR ODAMIZ TARAFINDAN TESLIM EDILECEKTIR.

Bilgilerinizi rica ederiz.

STAJA BASLAMA SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN GETIRMESI GEREKEN EVRAKLAR HAKKINDA BILGI LISTESI

ASAGIDAKI BELGELER STAJ BASVURU DÖNEMINDE HAZIRLANACAKTIR.

• RESMI KURUM IBARELI ADLI SICIL BELGESI (E-DEVLETTEN KABUL EDILIR.)
  • VERGI DAIRESINDEN MÜKELLEFIYETINIZ OLMADIGINA DAIR YAZI,
  • BAG-KUR’DAN KAYDINIZ OLMADIGINA DAIR YAZI (4B SORGUSU SGK DAN ALINACAK)
  • EMEKLI SANDIGINDAN KAYDINIZ OLMADIGINA DAIR YAZI ALINACAKTIR.(4C SORGUSU SGK DAN ALINACAK)
  • ERKEK ADAYLARDA ASKERLIK DURUM BELGESI)ASKERLIK SUBESINDEN ONAYLI) YADA TERHIS BELGESI FOTOKOPISI

MATBU EVRAKLARDAN;

STAJA BASLAMA EVRAK LISTESI (EVRAK LISTESINDE ISTENEN BELGELER STAJ YERINE GÖRE HAZIRLANACAKTIR. DIREKT OLARAK ODADAN BILGI ALMADAN ISYERI GIRISINI YAPMAYINIZ.SUBELERDE STAJ ÖNCELIKLI OLARAK ANKARA TESMER TARAFINDAN ONAYLANMASI GEREKIR,ONAY ALINMADAN STAJ BASLATILMAZ. SIRKETLERDE SIRKET MERKEZLERINDE STAJ YAPILIR, SGK VE MERKEZ ADRESI AYNI OLMAYANLARIN STAJLARI BASLATILMAZ.)

STAJA BASLAMA DILEKÇESI

STAJ ONAY BELGESI (Imzali ve kaseli olarak eksiksiz bütün adaylarin meslek mensuplari tarafindan dolduracak)

TEK KISI STAJ BELGESI (Ticari isletmelerde (A.S., Ltd...) gözetim veya denetim altinda staj yapan adaylarin firma yetkilileri ve meslek mensuplari tarafindan doldurulacak ve stajyer tarafindan imzalanacaktir)

STAJYER HAKKINDA BILGI ALINACAK KISILER FORMU