İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yükümlülüklerine güncel bakış, hukuk danışmanlığı ve süreci kalite ve maliyet yönünden Fırsata dönüştürme yönünde deneyim paylaşımı semineri odamız Halil Kocacık Konferans Salonunda yapıldı.

İş Sağğı ve Güvenliği Kanunu yükümlülüklerine güncel bakış, hukuk danışmanlığı ve süreci kalite ve maliyet yönünden Fırsata dönüştürme yönünde deneyim paylaşımı  semineri  odamız Halil Kocacık Konferans Salonunda yapıldı.

İş güvenliği  şirket yetkilisi  Dr.Muhsin Güneşlik  konuşmasında  Yeni yürürlüğe gire İş sağlığı ve Güvenliği yasası, Sürekli değişen yönetmeliklerle ve ertelemelerle olayın taraflarının kafasında soru işaretleri yaratmıştır. Bu seminer ile Kanunun kendisi değil tarafların bakış açıları anlatılacak uygulamalardan örnekler verilecektir. Devletin yönlendirmesi, Üniversitenin bakışı, Bilirkişilerin olayları değerlendirmesi hep birlikte bir pota içinde eritilerek katılımcılara anlatılacaktır. Bunlara ek olarak sektörün öncü kuruluşu Cebir Sağlık yöneticileri karşılaşılan problemler, sorular ile bunların çözüm yöntemlerini paylaşacaklardır.

Bu seminerin ana teması, katılımcılara konunun çeşitli yönlerini, gerçek tecrübelerle anlatarak kendi kurumlarında nasıl uygulamaları gerektiği konusunda bir fikir oluşturmaktır. dedi seminer sonunda soru  cevap bölümüne gecilmesiyle sona erdi.