ODAMIZ VE PETFOL OFİSİ ARASINDA ANLAŞMA YAPILMIŞTIR.

 

 

KAMPANYA DETAYLARI IÇIN TIKLAYINIZ

 

Odamiz üyelerine Tüm Petrol Ofisi istasyonlarindan %4,5 indirim!
Üyelerimiz indirimli sisteme birden fazla araç kaydedebilirken, kredi karti ile araçtan inmeden aninda ödeme yapma imkani da elde edeceklerdir.

KAMPANYA KODU: SSMMM45

MOBIL BASVURULAR için: http://onelink.to/pointakaryakit linkte yer alan uygulama üzerinden üye basvuru formunu SSMMM45 kodu ile doldurarak ön kayitta bulunabilirsiniz.

WEB BASVURU için: http://onelink.to/pointakaryakit      BASVUR bölümünden SSMMM45 kampanya kodu ile bilgilerinizi doldurarak ön kayitta bulunabilirsiniz.

*Sitede istenilen bilgilerin eksiksiz doldurulmasi gerekmektedir. Basvuru formlarinin doldurulmasinin ardindan müsteri temsilcileri(0850 255 05 76) sizinle iletisime geçecektir.

SÜREÇ NASIL ISLER?

  1. Kampanya kodunuzla birlikte Mobil veyaWeb üzerinden yaptiginiz basvurunuza Playstore ve Appstorelarda yer alan ‘’POINT AKARYAKIT ‘’ uygulamalarindan devam edilir, gerekli kisisel bilgiler sisteme tanimlanir.
  2. Araç Kaydi bölümünden araç tanimlamalari yapilir.
  3. Kartlarim bölümünden sistemde yer alacak kredi kartlarin kaydi yapilir. Veya müsteri temsilcisiyle yapacaginiz görüsme ile yakit cüzdani olusturulur.
  4. Ödeme bilgilerinizin doldurulmasi tamamlandiktan sonra 1-7 is günü içerisinde plakaniza tahsis edilmis akilli yakit alim kartlariniz tarafiniza ulasir. 

NASIL KULLANILIR?

Ulasan akilli yakit alim kartlarinin istasyon görevlisine uzatilmasiyla pompa araci tanir. Belirlemis oldugunuz yakit alim miktari kadar yakit transferigerçeklesir. Sisteme kaydetmis oldugunuz kredi kartinizdan veya yükleme yapmis oldugunuz yakit cüzdaninizdan, yakit alim bedelinin indirimli hali aninda hesabinizdantahsil edilir. Faturalariniz e-fatura olarak ayda iki kez maillerinize aktarilir. Detayli anlatim için ekteki dosyayi inceleyebilirsiniz.

Soru ve görüsleriniz için yetkili kisi: 05324477030