E-İMZANIZI ODAMIZDAN ANINDA TESLİM ALABİLİRSİNİZ

DEGERLI ÜYEMIZ,

TÜRMOB'UN E-IMZA PROJESI KAPSAMINDA, ODAMIZ ILE ELEKTRONIK BILGI GÜVENLIGI A.S ( E-GÜVEN) ARASINDA ANLASMA IMZALANMISTIR.

ANLASMA GEREGI E-IMZA ALMAK ISTEYEN MESLEK MENSUBU , ADAY MESLEK MENSUBU VE TÜRMOB ÜYESI OLMAYAN GERÇEK KISILER (Avukat, Doktor, Veteriner Hekim gibi),

www.turmobeimza.com.tr  WEB SAYFASINDAN ONLINE BASVURU VE ÖDEMELERINI  GERÇEKLESTIRDIKTEN SONRA,  ODAMIZA BIZZAT KENDILERI GELEREK HIÇ ZAMAN KAYBETMEDEN E-IMZALARINI TESLIM ALABILECEKLERDIR.

TÜRMOB ÜYESI OLMAYAN GERÇEK KISILERIN BASVURU SONRASI SERTIFIKA SÖZLESMESINI DOLDURARAK ODAMIZA TESLIM ETMELERI GEREKMEKTEDIR.

NOT: YASA GEREGI E-IMZANIN KISININ KENDISINE TESLIM EDILMESI ZORUNLU OLDUGUNDAN BASKASI ADINA TESLIM ALINMASI YASAKTIR.

ERTUGRUL KOCACIK

ODA BASKANI