SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ve DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU

dünya göz ile ilgili görsel sonucu

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Dünyagöz Hastaneler Grubu Hizmet Protokolü İmzaladı

Sakarya’da açıldığı günden beri binlerce hastanın göz hastalıklarına çözüm getiren Dünyagöz Sakarya ve Sakarya Serbest Muhasebeci  Mali Müşavirler Odası (SMMMO) arasında hizmet protokolü imzalandı. 31 Ocak Salı günü SMMM Odası merkezinde, Başkan Ertuğrul Kocacık ve Sakarya İş Geliştirme Sorumlusu İlknur Doğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen imza töreni ile SMMMO üyelerinin, çalışanlarının ve birinci derece yakınlarının göz sağlığını Dünyagöz Sakarya’nın deneyimli hekimlerine emanet etti.

Meslek mensuplarını aynı çatı altında buluşturan Sakarya Serbest Muhasebeci  Mali Müşavirler Odası ve Dünyagöz Sakarya hizmet anlaşması protokolü imzaladı. Sakarya  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle birlikte Oda üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları, kurulduğu günden bu yana Sakaryalıların göz sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Dünyagöz Sakarya’nın hizmetlerinden faydalanacak.

Hizmet vermeye başladığı 21 yıldan bu yana hastalarına konforlu ve gelişmiş sağlık hizmetlerinin yanı sıra, ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla kaliten ödün vermeyen Dünyagöz Sakarya, uzman hekim kadrosu ve dünya çapında referans haline gelmiş tedavi yöntemleriyle, Sakaryalıların göz sağlığı konusunda gelişmiş ülkelerin standartlarında hizmet almasını sağlıyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8.000 poliklinik ve 1.000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 25 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2500’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcintan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2017’de İzmir’deki yeni merkez ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık 96 bin hastaya hizmet veriyor.

Randevu için : 444 4 469