2018 YILI MAKTU AİDAT 490,00 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR. 31 OCAK 2018 TARİHİNE KADAR ÖDENMEDİĞİ TAKDİRDE GECİKME FAİZİ UYGULANACAKTIR. BİLGİNİZE.

ODA MECLİSİ TOPLANTIMIZ YAPILMIŞTIR 25.06.2015

Oda meclis toplantımız 25 Haziran 2015  Perşembe günü yapılmış olup  Oda meclis taplantımıza katılan ve yeni göreve başlayan Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet ÇELİK  odamızla iyi ilişkilerini devam ettireceklerini  üyelerle tanışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek meclis üyelerine teşekkür etti.

Toplantı sonrası meclis üyelerimizin ve TÜRMOB saymanımız Ülkü SÖNMEZ,Sakarya Defterdarı Mustafa CEYLAN,SESOB Başkanı Hasan ALİŞANSATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut KÖSEMUSULSakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi ŞENOĞLU, Kocaeli SMMMO, Yalova SMMMO yöneticileri, Vergi Dairesi Müdürleri, Vergi Müfetişleri ve YMM' lerin katıldığı bir iftar programı düzenlenmiştir.

TOPLANTI TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Konu Görselleri İçin TIKLAYINIZ