2018 YILI MAKTU AİDAT 490,00 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR. 31 OCAK 2018 TARİHİNE KADAR ÖDENMEDİĞİ TAKDİRDE GECİKME FAİZİ UYGULANACAKTIR. BİLGİNİZE.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile SMMMO Bilgisayarlı Muhasebe Kursu anlaşması yapıldı

Hizmet ve Eğitim binamızda yapılacak olan 136 saatlik Bilgisayarlı Muhasebe Kursu yapılması için SMMMO ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü protokol imzaladı.

Bilgisayarlı Muhasebe kursu protokolünde İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı,  Mesleki odaların yapacakları eğitimlerde bizle ilgili  desteğe hazırız.  Bugünde burada Muhasebecilik mesleğini ilgilendiren SMMMO da Bilgisayarlı Muhasebe kursu açılması için Mali müşavirler odası ile anlaşma yaptık, hayırlı olsun dedi.

Oda Başkanımız Selattin Çakırsoy, Odamızda yapacağımız  136 saatlik  Bilgisayarlı  Muhasebe Kursunu  Akademik hocalarımız tarafından   hafta içi   gündüz ve  akşam  olmak üzere  kurs ile  nitelikli ara elamanlar   yetiştirilecek, gençlerimize iş imkanı sağlayacaktır. Kurs bitiminde katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı  sertifika belgesi alacaklar  Kurs müracaatları odamıza şahsen yapılacak olup Temmuz ayında kursu başlatmayı hedefliyoruz  dedi.